Marci anvelope off-road

Exista 8 marci anvelope off-road

Producatori cauciucuri

Se afiseaza 1-8 din 8 articole
 • BF Goodrich

  Anvelopele BF Goodrich dau completa satisfactie soferilor pasionati. Datorita anvelopelor BFGoodrich, obstacolele devin simple de depasit si toate dificultatile parcursului se diminueaza. Aceste anvelope corespund perfect tuturor tipurilor de drumuri, indiferent de conditiile atmosferice.

 • COOPER

  Anvelope off-road 4x4 marca COOPER. A/T3, Discover A/T, Discover S/T MAXX, Discover STT

 • INSA Turbo

  Anvelope 4x4 offroad marca Insa Turbo, marca de provenienta si cu traditie in Spania. Diferenta de pret intre anvelopele Insa Turbo si celelalte marci este data de faptul ca INSA Turbo sunt anvelope reconstruite integral (la cald).

 • MAXXIS

  Prezent pe piata din 1967, Maxxis este in prezent unul dintre producatorii de top din domeniul anvelopelor de competitie pentru ATV-uri, biciclete, motociclete si masini de off-road.

  Maxxis reprezinta o optiune sigura, economica si eficienta atat pentru participantii la competitii, cat si pentru amatorii de off-road. Gama de anvelope off-road Maxxis cuprinde produse rezistente, durabile, cu performante deosebite, care vin in inatmpinarea nevoilor dumneavoastra!

 • SILVERSTONE

  Anvelope off-road extrem SILVERSTONE

 • YOKOHAMA

  Yokohama produce anvelope 4x4 pentru SUV-uri si off-road.

  Anvelopele Yokohama sunt produse premium dar la prețuri competitive, demonstreza în mod constant performanțe superioare și durabilitate.

  Anvelope cu capacitati de manevrabilitate foarte bune, rezistente la uzura si performante excelente pt cele mai noi tipuri de suv-uri si off-roadere.

 • ZHONE

  Anvelope 4x4 off-road marca ZHONE 

Se afiseaza 1-8 din 8 articole