Despre noi

Pasiunea noastra pentru off-road ne-a condus pana in acest punct. Zilele petrecute pe trasee, pe langa trasee, pe drumuri si pe langa ele, prin noroi, zapada, pe ploaie sau cu soarele in ochi ne-au determinat sa deschidem magazinul on-line www.anvelope-off-road.ro

Aici veti gasi anvelope potrivite atat pentru SUV-uri, de asfalt si plimbari lejere pe trasee, cat si pentru off-road extrem. Avem posibilitatea de a oferi din stoc sau la comanda anvelopele care sa va conduca unde doriti, in siguranta pe drum sau cu maxima tractiune in off-road.

Livrarea anvelopelor se poate face atat la dumneavoastra acasa sau la birou dar si la service-ul nostru, unde zilnic acumulam din ce in ce mai multa experienta in montajul anvelopelor. Daca deplasarea la service este o problema si pentru dumneavoastra, din cauza programului de lucru sau a sarcinilor personale de zi cu zi, puteti solicita interventia service-ului mobil, si ne vom deplasa noi la dumneavoastra cu tot echipamentul necesar schimbarii anvelopelor.

Calitatea noastra de importatori de anvelope se observa direct in preturile practicate, prin care facem mai accesibila achizitia anvelopelor pe care le doriti. 

> Produse de cea mai bună calitate

> Cele mai bune servicii pentru clienții noștri

> Cele mai bune preturi