1. Termeni generali

Folosirea site-ului www.anvelope-off-road.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.anvelope-off-road.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa site-ul www.anvelope-off-road.ro (denumit in continuare “Site” si/sau “Premium Anvelope”) ori poate utiliza in orice mod serviciul Anvelope oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare “Serviciului Anvelope”, si are valoarea unei conventii incheiate intre SC. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L. (denumita in continuare “PREMIUM ANVELOPE”), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciului Anvelope, si orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul Anvelope (denumita in continuare “Utilizator”). Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului Anvelope, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta imediat accesarea Site-ului.

In cuprinsul Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, semnificatiile specificate mai jos:
• SITE = reprezinta Site-ul Internet apartinand S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L., care se afla la adresa www.anvelope-off-road.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informaţii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L. in magazinul virtual www.anvelope-off-road.ro, site web administrat de S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L.
• UTILIZATOR = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerinţele mentionate.
• CLIENT = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
• UTILIZARE ABUZIVA = reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L.

2. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 1. Ce date colectam

In functie de natura interactiunii cu website-ul nostru (creare unui cont pentru finalizarea comenzii, comunicarea prin intermediul chat-ului, abonarea la buletinul de stiri sau completarea unor formulare) noi colectam urmatoarele date:

-        Emailul tau, pentru a crea un cont si pentru a putea comunica in legatura cu comanda plasata precum si pentru informari despre produse, servicii si promotii

-        Datele de identitate precum numele, prenumele si emailul necesare in anumite formulare din magazinul online.

-        Istoricul de navigare, cum ai interactionat cu website-ul, adresa IP, ce tip de browser folosesti, cat a durat vizita, istoricul de cautare, numarul de pagini vizitate, date legate de trafic

-        Date legate de comanda si facturare cum ar fi adresa fizica, datele bancare

 

 1. Cum sunt colectate datele

Datele tale sunt colectate in functie de natura interactiunii cu magazinul online

Noi colectam date in mod direct prin formularul de creare a unui cont nou, prin intermediul altor formulare prezente in website, prin modalitatea de inscriere la buletinul de stiri sau la telefon in cazul comenzilor telefonice.

In acelasi timp colectam in mod indirect date prin intermediul cookie si scripturi de monitorizare.

 

 1. De ce colectam datele

-        Pentru a-ti trimite informari despre produsele, serviciile si promotiile noastre asta in cazul in care te-ai abonat la buletinul de stiri

-        Pentru a putea activa anumite facilitati interactive ale magazinului online si a-ti face experienta mai placuta in timpul interactiunii cu website-ul nostru

-        Pentru a te ajuta sa-ti administrezi mai usor contul si comenzile

-        Din motive de securitate pe website si trasabilitate

-        Pentru suport/garantii/retururi clienti

-        Pentru analiza traficul din magazinul online si de a imbunatati interaciunea utilizatorilor cu el.

 

Refuzul de a ne comunica anumite date sau de a refuza cookie pot duce la dezactivarea anumitor servicii.

 

 1. Cine proceseaza datele

-        Datele tale sunt procesate de angajatii magazinului nostru online care se ocupa cu:

 1. Intretin magazinul online din punct de vedere al informatiilor afisate
 2. Se ocupa cu suport/garantii/retururi clienti
 3. Proceseaza comenzile si platile

 

-        O parte din datele colectate pot fi trimise catre terti cum ar fi prestatori de servicii de marketing sau de analiza a traficului

 1. Google Analytics si Google Search Console – pentru servicii de analiza a traficului
 2. Google Adwords si Facebook Ads – pentru servicii de remarketing
 3. Procesatorii de plati online (PayU, EuPlatesc, MobilPay). Mentiune: magazinul nostru online NU stocheaza datele cartilor de debit/credit! Transferul datelor se face securizat prin criptare SSL.
 4. Firmele de curierat rapid (Fan Courier, DPD, BookCourier, TNT)

 

Datele tale personale pot fi trimise catre forurile guvernamentale sau instantele judecatoresti in cazul in care exista un temei legal pentru aceasta.

 

-        Link-uri catre alte website-uri

Este posibil ca in paginile magazinului nostru online sa existe link-uri catre diferite alte site-uri sau retele sociale asupra carora compania nostra nu are niciun control sau influenta.

Drept urmare noi nu putem fi trasi la raspundere in nicio circumstanta privind felul in care datele sunt stocate sau protejate de alti terti.

Iti recomandam sa citesti politica de confidentialitate a fiecarui site pe care-l vizitezi sau retea sociala unde ai un cont creat.

 

 1. Cat timp sunt stocate datele mele personale

In functie de reglementarile legale timpul de stocare variaza in functie de tipul de date.

Registrele de contabilitate şi documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează în arhiva entităților timp de zece ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite.

Notele, bonurile, dispozitiile, chitantele, deconturile au o perioada de pastrare de cinci ani iar statele de salarii au un termen de pastrare de 50 de ani.

Chiar in cazul in care doresti “sa fi uitat”, sa iti stergi contul, legal datele fiscale nu pot fi sterse mai devreme decat reglementarile in vigoare.

Datele colectare in scop de masurare a audientei si care in principiu sunt cele de istoric de navigare sunt pastrate timp de 50 de luni. Aceste date sunt anonimizate si folosite in scopuri statistice fara a se putea identifica persoana reala.

Abonarea la buletinul de stiri si promotii este pastrata pana in momentul dezabonarii sau pana cand adresa de email devine indisponibila

Datele din contul tau sunt pastrate timp de cinci ani din momentul plasarii ultimei comenzi si nu a mai existat nicio interactiune cu magazinul online.

 

 1. Cum sunt protejate datele mele

Datele tale sunt tinute pe servere securizate, protejate cu ajutorul softurilor antivirus si firewall. Am implementat atat din puct de vedere tehnic cat si la nivel organizational solutii si proceduri pentru ca datele tale sa fie pastrate in siguranta si sa ramana confidentiale.

Datorita structurii internetului si anume datorita faptului ca informatia pornind din serverele noastre ajunge in calculatorul tau prin mai multe puncte intermediare (echipamente de retea) noi nu putem garanta securitatea intregului lant, drept urmare prin comunicarea datelor tale personale iti asumi intreg riscul care poate interveni. Nu putem fi trași la răspundere pentru orice nereușită in a respecta setările de confidențialitate și securitatea măsurilor implementate pe site-ul nostru.

Trebuie sa fii de acord ca informatiile personale sunt in aceeasi masura si responsabilitatea ta, de exemplu esti obligat sa ai o parola puternica si sa o pastrezi secreta.

 

 1. Care sunt drepturile tale

Poti alege cum sunt folosite datele tale

-        Poti vizita magazinul nostru virtual fara a lasa nicio data

Asta inseamna ca nu vei putea folosi anumite functionalitati ale site-ului si cu siguranta nu vei putea plasa nicio comanda

-        Poti decide sa te dezabonezi de la buletinul nostru de stiri. Acest lucru poate fi facut urmand link-ul din mailul primit sau dezactivand aceasta optiune din contul tau.

-        Ai dreptul sa-ti accesezi si sa-ti corectezi datele personale

-        De asemenea, ai și dreptul de a prevede instructiuni referitoare la soarta datelor tale în cazul in care intervine moartea ta.

In limitele legale, exceptie facand durata de stocare obligatorie a diverselor documente ai dreptul si la:

-        Dreptul de a-ti sterge datele

-        Dreptul de a limita procesarea anumitor date

-        Dreptul de a obiecta in privinta procesarii anumitor date in cazul in care obiectiunea ta este legitima

-        Dreptul de a-ti salva datele intr-un anumit format, portabil (ex: format csv)

-        Dreptul de a-ti retrage consimtamantul pentru prelucrarea anumitor date pentru care initial ti-ai dat acordul

 

Chiar daca initial ti-ai dat acordul pentru prelucrarea datelor tale, acest acord poate fi retras in orice moment pentru anumite date sau pentru toate (cu respectarea legii si a timpului de stocare). Pentru datele pentru care nu exista obiectiuni in a fi procesate ele se considera de drept procesabile.

 

In cazul in care te folosesti de dreptul de a solicita aceste lucruri, noi, compania care opereaza magazinul online in calitate de operator de date personale iti vom cere sa te legitimezi. In cazul in care vei dori ca datele tale sa fie sterse ele NU vor mai putea fi recuperate. Aceste solicitari pot fi trimise pe email la comenzi@anvelope-off-road.ro sau la adresa punctului nostru de lucru din Cutitul de Argint Nr.2B Sector 4 Bucuresti

Este posibil ca cererea ta sa fie procesata intr-o luna (accidental doua luni) pentru ca acest proces este unul complex.

 

 1. Transferul datelor in afara UE  

Datele colectate de magazinul online sunt gazduile pe servere aflate la Hetzner (https://www.hetzner.de/) si sunt localizate in Frankfurt. In calitate de prestator de servicii european, Hetzner este supus si el normelor GDPR.

Terții (Google, Facebook, MailChimp si altii care opereaza in UE) sunt obligați prin contract pentru a proteja și menține confidențialitatea datelor tale și să le utilizeze exclusiv pentru scopurile pentru care le oferim.

 

3. Drepturi de proprietate intelectuala

Elementele din continutul site-ului – elementele de grafica ale site-ului www.anvelope-off-road.ro, scripturi, programe, baze de date, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L. si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul site-ului www.anvelope-off-road.ro, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L.. Se interzice a copia, a prelucra, a reproducere, a publica, a transmite, a vinde, a distribuit partial, intergral sau modificat, intreg continutul sau o parte din continut in alte scopuri decat cel personal. Exista urmatoarele exceptii:
- se permite reproducerea pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, mici fragmente din articolele publicate, doar daca este specificata sursa informatiilor preluate sub urmatoarea forma: Sursa: www.anvelope-off-road.ro
- se permit link-uri catre site, doar daca dupa fiecare link sau la sfarsitul articolului este specificata sursa astfel: Informatii furnizate de www.anvelope-off-road.ro
Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop ce nu este personal, pot fi trimitse prin e-mail la adresa contact@premiumanvelope.ro. S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le poate invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site. Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre site intelege si accepta ca incalcarea in oride mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L., ci numai raspunderea persoanei in cauza.
Acest Site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte Site-uri care nu apartin S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L nu este raspunzatoare sub niciun aspect pentru continutul acelor Site-uri.

4. Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre dumneavoastra ca Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L nu pot fi facuti nici material si nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

5. Limitarea raspunderii

S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L. nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe site sau pentru continutul oferit de Utilizatorii Site-ului. S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L. face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L. nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L. pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului www.anvelope-off-road.ro.

Pentru caz de forta majora, S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L. si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza, la erori de functionare ale echipamentului tehnic al S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L., erori de pret, erori de poze produse, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L. si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Anvelope sau orice alt aspect relationat Serviciului Anvelope.

Produsele sau serviciile existente pot fi marci inregistrate ale unor alte companii. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informatiile provenite de la parteneri poarta raspunderea acestora.

6. Modificarea Termenilor si Conditiilor

S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L. are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile dinTermenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului Anvelope.

7. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale S.C. PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI S.R.L., prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.